Munkatársak

Vissza az előző oldalra

Dr. Augusztinovicz Monika

fül-orr-gégész allergológus és klinikai immunológus

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

 

Dr. Augusztinovicz Monikáról mondták:

"Maximálisan elégedett vagyok a Doktornővel. Mind emberileg, mint pedig szakmailag kiemelkedően kedves, korrekt, naprakész, felkészült, alapos."

"Mindenre kiterjedően, igényeimnek megfelelően alakította ki a kapcsolatot velem. Alapos vizsgálata. Részletesen, számomra is érthetően ismertette az egészségügyi problémám."
 

"Ilyen alapos vizsgálatban még nem részesültem, hasonlóan alapos volt a tapasztaltak értelmezése és magyarázata is."

További vélemények >>>

 

 

Dr. Augusztinovicz Monika szakmai pályafutás:

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1983-ban szerzett általános orvosi diplomája után dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gége-gyógyászat, majd klinikai immunológia és allergológia szakvizsgákkal bővítette tudását. Szakmai gyakorlatát több hazai és angliai kórház fül-orr-gége osztályán szerezte.

Az itthoni szakmai képzésen kívül több külföldi továbbképzésen, tanulmányi úton részt vett. Elismertségét tovább növelik rendszeres publikációi szakmai folyóiratokban, valamint előadásai hazai és külföldi kongresszusokon. Magas szintű szakmaiságának feltételeként elengedhetetlennek tartja a folytonos továbbképzést.

Nyelvtudás:

Angol, német

Tevékenység:

Fül-orr-gégészként a garat, a gége, az orr és a fül, az egyensúlyozó- és hallórendszer vizsgálatával foglalkozik, fő érdeklődési területe az orr- és orrmelléküregek betegségei, ezek kivizsgálása és kezelése, valamint a légúti allergiás betegségek. Nem csak diagnosztaként és kezelőorvosként praktizál, de járatos a fül-orr-gégészeti operációk terén is. Allergológusi tevékenysége széles körben ismert a szakma és a betegek körében is, hiszen a magyar lakosság közel harmada érintett valamiféle allergiás betegségben. E területtel szorosan összefügg az immunológia tudománya, amely a szervezet védekező rendszerének eltéréseit vizsgálja.

Dr. Augusztinovicz Monika magánrendelése:

Fül-orr-gégészeti, immunológiai, allergológiai magnrendelése a Budai Allergiaközpontban érhető el.