Vélemények dr. Augusztinovicz Monikáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:15 |

dr. Augusztinovicz Monika
fül-orr-gégész,
allergiológus

"dr Augusztinovicz Monika, ilyen remek orvossal még nem találkoztam (pedig voltam pár orvosnál): okos,türelmes, maximálisan segítőkész, figyelmes, mindent elmagyaráz, a beteget és problémáját kiválóan kezeli, nagyon meg vagyok elégedve"

"A hosszú évek alatt, amióta a doktornőhöz jár a lányom, a doktornő mindig rendkívül kedves és nagy odafigyeléssel kezeli lányom problémáit. Nagyon jó a tapasztalatunk a recepción dolgozókkal is. Köszönjük a doktornőnek és a recepción dolgozóknak is! "

"Nagyon elégedett voltam mindennel. A doktornő minden részletre kitért, átnézte a korábbi leleteket, kiértékelte őket. Alaposan megvizsgált, és ennek megfelelően javasolt további lépéseket a gyógyulás érdekében. Tudása végtelen közvetlenséggel, figyelemmel és kedvességgel párosul."

"Mindennel maximálisan elégedett voltam. A Doktornő kedves, alapos, mindent elmagyaráz, figyelmes és nagy szakértelmet tanúsított. A recepciós hölgyek is kedvesek, figyelmesek, szakszerűen, kiválóan végezték munkájukat. Azt láttam, hogy mind a Doktornő, mind a recepciós hölgyek folyamatosan, megállás nélkül dolgoztak, kizárólag a páciensekre figyeltek."

"A Doktornő részletesen kikérdezett, majd alaposan megvizsgált, mindig jelezve, hogy az adott vizsgálat mire adhat választ. A gyógyulás érdekében a terápiát részletesen elmagyarázta."

"Minden tökéletes! Nagyon örülök, hogy Önöknél voltam, kifogástalan szervezés, profi vizsgálat, baráti hangnem."

" Augusztinovicz doktornő nagyon részletesen tájékoztatott a problémámról, nagyon empatikus és segítőkész ember! A húgom ajánlásával jutottam el Önökhöz. "

"Ilyen alapos vizsgálatban még nem részesültem, hasonlóan alapos volt a tapasztaltak értelmezése és magyarázata is."

"Maximálisan elégedett vagyok a Doktornővel. Mind emberileg, mint pedig szakmailag kiemelkedően kedves, korrekt, naprakész, felkészült, alapos."

"Mindenre kiterjedően, igényeimnek megfelelően alakította ki a kapcsolatot velem. Alapos vizsgálata. Részletesen, számomra is érthetően ismertette az egészségügyi problémám."

„Szakszerű, tömör, eredményorientált, hatékony.”

„Korrekt, alapos vizsgálat után számomra érthetően kaptam ismertetést az eredményekről és javaslatoto a további kezelési lehetőségre.”

„Góckutatás miat mentem a Doktórnőhöz. Nagyon elégedett voltam az előzmények részletes feltérképezésével, a lehetséges okok és a szükséges vizsgálatok részletes átbeszélésével, alapos és körültekintő volt a Doktórnő. Türlemesen, részletesen minden elmagyarászott, bármit kérdezhettem, megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom.„

Hírek

Tej helyett: a gyermek dietetikus tanácsai

Tej helyett: a gyermek dietetikus tanácsai

Mit adhatunk tej helyett tejallergia esetén, csecsemő- és kisgyermekkorban? A tejallergiát a gyerekek többsége kinövi, ám a sokszor évekig tartó tejmentes diéta sok kérdést felvet a szülőkben. A tejhelyettesítőkkel kapcsolatban segít eligazodni Sarnyai Tünde gyermek dietetikus, a Budai Allergiaközpont szakembere.

További részletek
Allergia vizsgálat vérből – melyik teszt, mit mutat?

Allergia vizsgálat vérből – melyik teszt, mit mutat?

Az allergia vizsgálat vérből bármelyik évszakban elvégezhető. Segítségével pontosan meg lehet állapítani, hogy mi okozza az allergiás tüneteinket. Erre azért van szükség, mert csak így előzhetjük meg a szövődményeket, kerülhetjük el a felesleges gyógyszerszedést és a szükségtelen diétát. A vérből végzett allergia tesztekkel kapcsolatban dr. Balogh Ádám gyermekgyógyász, allergia specialista, a Budai Allergiaközpont orvosa segít eligazodni.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA