Vélemények dr. Augusztinovicz Monikáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:15 |

dr. Augusztinovicz Monika
fül-orr-gégész,
allergiológus

"dr Augusztinovicz Monika, ilyen remek orvossal még nem találkoztam (pedig voltam pár orvosnál): okos,türelmes, maximálisan segítőkész, figyelmes, mindent elmagyaráz, a beteget és problémáját kiválóan kezeli, nagyon meg vagyok elégedve"

"A hosszú évek alatt, amióta a doktornőhöz jár a lányom, a doktornő mindig rendkívül kedves és nagy odafigyeléssel kezeli lányom problémáit. Nagyon jó a tapasztalatunk a recepción dolgozókkal is. Köszönjük a doktornőnek és a recepción dolgozóknak is! "

"Nagyon elégedett voltam mindennel. A doktornő minden részletre kitért, átnézte a korábbi leleteket, kiértékelte őket. Alaposan megvizsgált, és ennek megfelelően javasolt további lépéseket a gyógyulás érdekében. Tudása végtelen közvetlenséggel, figyelemmel és kedvességgel párosul."

"Mindennel maximálisan elégedett voltam. A Doktornő kedves, alapos, mindent elmagyaráz, figyelmes és nagy szakértelmet tanúsított. A recepciós hölgyek is kedvesek, figyelmesek, szakszerűen, kiválóan végezték munkájukat. Azt láttam, hogy mind a Doktornő, mind a recepciós hölgyek folyamatosan, megállás nélkül dolgoztak, kizárólag a páciensekre figyeltek."

"A Doktornő részletesen kikérdezett, majd alaposan megvizsgált, mindig jelezve, hogy az adott vizsgálat mire adhat választ. A gyógyulás érdekében a terápiát részletesen elmagyarázta."

"Minden tökéletes! Nagyon örülök, hogy Önöknél voltam, kifogástalan szervezés, profi vizsgálat, baráti hangnem."

" Augusztinovicz doktornő nagyon részletesen tájékoztatott a problémámról, nagyon empatikus és segítőkész ember! A húgom ajánlásával jutottam el Önökhöz. "

"Ilyen alapos vizsgálatban még nem részesültem, hasonlóan alapos volt a tapasztaltak értelmezése és magyarázata is."

"Maximálisan elégedett vagyok a Doktornővel. Mind emberileg, mint pedig szakmailag kiemelkedően kedves, korrekt, naprakész, felkészült, alapos."

"Mindenre kiterjedően, igényeimnek megfelelően alakította ki a kapcsolatot velem. Alapos vizsgálata. Részletesen, számomra is érthetően ismertette az egészségügyi problémám."

„Szakszerű, tömör, eredményorientált, hatékony.”

„Korrekt, alapos vizsgálat után számomra érthetően kaptam ismertetést az eredményekről és javaslatoto a további kezelési lehetőségre.”

„Góckutatás miat mentem a Doktórnőhöz. Nagyon elégedett voltam az előzmények részletes feltérképezésével, a lehetséges okok és a szükséges vizsgálatok részletes átbeszélésével, alapos és körültekintő volt a Doktórnő. Türlemesen, részletesen minden elmagyarászott, bármit kérdezhettem, megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom.„

Hírek

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

A járványhelyzet miatt egyre többen küzdenek a szorongás és a stressz tüneteivel. Dr. Révay Edit a Budai Allergiaközpont életvezetési tanácsadója fontosnak tartja, ha így érzünk, mielőbb kérjünk segítséget. A fel nem dolgozott belső feszültségek a légúti betegségek tüneteit is felerősítik és az immunrendszer működését is gyengítik.

További részletek
Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Aki hajlamos a gyomorégésre tapasztalhatja, hogy a tünetei mostanában erősödnek. Ez tavasszal egyébként is jellemző, de a jelenlegi helyzetben a korábbi napirend felborulása, a stressz, a megváltozott étkezési szokások is okozhatják. Dr. Sárdi Krisztina gasztroenterológus, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy milyen házi praktikákat vethetünk be gyomorégés ellen.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA