Vélemények dr. Balogh Katalinról

dr. Balogh Katalin - fül-orr-gégész, allergológus

dr. Balogh Katalin
fül-orr-gégész,
allergológus

"A doktornő nagyon kedves, nagyon körültekintő minden kérdést illetően, és nagyon segítőkész. A szakmai tapasztalata óriási, bár ez szerintem nem vitatott:) Óriási plusz, hogy nem erőltet a páciensre további "felesleges" viziteket, ha nem szükséges. Bármilyen segítség kell, lehet keresni őt! Szuper!"

"A pontos kezdés, a doktornő kedvesssége, szakmai hozzáértése nagyon tettszett. Nagyon elégedett vagyok. A recepción is mindent korrekt módon intézett a hölgy."

"A Dr-nő nagyon kedves volt, a vizsgálat közben elmagyarázott mindent. Pozitív érzéssel távoztam a vizsgálat után és szívesen ajánlom másnak is!"

"Kedves és nagyon alapos, nagyon segítőkész volt a doktornő. Több, mint 20 éve fennálló pollenallergiámra keresek gyógymódot, és nagyon megörültem, amikor ő nem egy újabb receptet írt fel nekem, hanem bemutatta a tünetek okait és a megelőzés / tüneti kezelések lehetőségeit. "

"Egy angyal.Kedves, komoly szaktudású,és már másodszor " hozott helyre"Csak ajánlani tudom."

„Kedves, közvetlen, érezhető, hogy szakértelemmel igyekszik megoldást találni a problémákra.”

"A doktornő mosolya, kedvessége és kimagasló tudása, képzettsége egyedülálló ebben szakmában, azonnal észrevehető, hogy szívvel-lélekkel gyógyít."

"Nagyon intelligens, rokonszenves, megbízható személyiség. Biztos hogy megfelelő kezelést kapok nála."

"Nyugodt környezet, elegendő időt fordítottak a problémák átbeszélésére, részletes tájékoztatás a vizsgálati eredményről, illetve a problémával kapcsolatosan mindenről."

"A doktornő mindig nagyon készséges, ellát a szükséges információkkal, pozitív hozzáállású. Szívesen ajánlom ismerősi körömben, ha valaki allergiaproblémával küzd."