Vélemények dr. Balogh Katalinról

Létrehozva: 2015.11.24 18:21 |
dr. Balogh Katalin - fül-orr-gégész, allergológus

dr. Balogh Katalin
fül-orr-gégész,
allergológus

"A doktornő nagyon kedves, nagyon körültekintő minden kérdést illetően, és nagyon segítőkész. A szakmai tapasztalata óriási, bár ez szerintem nem vitatott:) Óriási plusz, hogy nem erőltet a páciensre további "felesleges" viziteket, ha nem szükséges. Bármilyen segítség kell, lehet keresni őt! Szuper!"

"A pontos kezdés, a doktornő kedvesssége, szakmai hozzáértése nagyon tettszett. Nagyon elégedett vagyok. A recepción is mindent korrekt módon intézett a hölgy."

"A Dr-nő nagyon kedves volt, a vizsgálat közben elmagyarázott mindent. Pozitív érzéssel távoztam a vizsgálat után és szívesen ajánlom másnak is!"

"Kedves és nagyon alapos, nagyon segítőkész volt a doktornő. Több, mint 20 éve fennálló pollenallergiámra keresek gyógymódot, és nagyon megörültem, amikor ő nem egy újabb receptet írt fel nekem, hanem bemutatta a tünetek okait és a megelőzés / tüneti kezelések lehetőségeit. "

"Egy angyal.Kedves, komoly szaktudású,és már másodszor " hozott helyre"Csak ajánlani tudom."

„Kedves, közvetlen, érezhető, hogy szakértelemmel igyekszik megoldást találni a problémákra.”

"A doktornő mosolya, kedvessége és kimagasló tudása, képzettsége egyedülálló ebben szakmában, azonnal észrevehető, hogy szívvel-lélekkel gyógyít."

"Nagyon intelligens, rokonszenves, megbízható személyiség. Biztos hogy megfelelő kezelést kapok nála."

"Nyugodt környezet, elegendő időt fordítottak a problémák átbeszélésére, részletes tájékoztatás a vizsgálati eredményről, illetve a problémával kapcsolatosan mindenről."

"A doktornő mindig nagyon készséges, ellát a szükséges információkkal, pozitív hozzáállású. Szívesen ajánlom ismerősi körömben, ha valaki allergiaproblémával küzd."

Hírek

Keresztallergia kivizsgálás multiplex allergia teszttel

Keresztallergia kivizsgálás multiplex allergia teszttel

Légúti allergiásként tapasztalta már, hogy bizonyos ételek fogyasztásakor kapar a torka, égő, viszkető érzés jelentkezik a szájüregben? Ezeket a tüneteket keresztallergia okozhatja. Dr. Balogh Ádám gyermekgyógyász, allergia specialista, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy felesleges diétás megszorítások helyett, ilyenkor célszerű vizsgálattal meghatározni, hogy pontosan mi az az élelmiszer, amit kerülnie kell annak érdekében, hogy a tüneteket megelőzze.

További részletek
5 tény a parlagfű allergiáról

5 tény a parlagfű allergiáról

Közel 2 millióan szenvednek ezekben a hetekben parlagfű allergiától az országban. A gyerekeket, felnőtteket és idősebbeket is érintő tünetekről és kezelésükről dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, allergológust, a Budai Allergiaközpont orvosát kérdeztük.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA