Vélemények dr. Garaczi Edináról

Létrehozva: 2015.11.24 18:34 | Módosítva: 2018.08.09 06:49
dr. Garaczi Edina vélemények

dr. Garaczi Edina PhD
bőrgyógyász
allergológus

"Garaczi Edina Doktornő végtelenül kedves, körültekintő és alapos a vizsgálatok során. 8 éve fennálló betegségemet, - mellyel számos más orvost is felkerestem már, sikertelenül - a panaszaim és tüneteim felsorolása után azonnal beazonosította. A betegekhez való hozzáállása példaértékű! "

" A Doktornő nagyon kedves és figyelmes volt. Érthetően és részletesen elmondott mindent a betegségemmel és lehetséges gyógyulásommal kapcsolatban."

"Hálás vagyok a türelemért és a gondos viszgálatért,egy vizit után még erdményről nem tudok beszámolni,de nagyon bízom a doktornőben,és igyekszem az utasításokat betartani.Mellékesen fontos nekem,hogy nem volt várakozás a megadott időponthoz képest. Arecepció hangneme felülmúlja elvárásaimat,és különösen értékes,hogy a panaszomnak megfelelő orvost is segített kiválasztani. A vérvétel végtelenül kedves hangnemben és fantasztikus ügyességgel történt.Ezért külön köszönet és elismerés jár. "

"Színvonalasan berendezett rendelő, korrekt, szakmailag felkészült személyzettel. "

"Teljes mértékben meg voltam elégedve. Több mint egy év orvostól-orvosig járás és falakba ütközés után a doktornőtől konkrét választ kaptam a problémám eredetére. Részletesen elmagyarázott mindent, nagyon kedves volt. Látszott, hogy nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik. Örülök, hogy felkerestem őt. "

"A Doktornő körültekintő alapossága komoly bizalmat ébresztett bennem, számos olyan információt és tanácsot kaptunk, ami a lányom egészségügyi problémájával kapcsolatban rendkívül hasznosnak ígérkezik. Külön elismeréssel adózom Neki, amiért a javaslatai között elhangzott olyan is, ami nem közvetlenül a szakterületéhez tartozik, de máshol (pulmonológián) hiába kerestek rá magyarázatot. Hálásak vagyunk Neki!"

"lapos volt kivizsgálás, nem éreztem, hogy futószalagon jönnek a betegek, bár sokan voltak a váróban. Szeretem amikor közös a cél, méghozzá az, hogy megoldást találjunk minden problémámra. Köszönöm."

"Világos tájékoztatás, jó tanácsok."

"Problémám elmondása alatt figyelt es jegyzeteit, majd szakszerűen, higgadtan, magyarázta el kiváltó okok es kezelési lehetőség alternatíváit. A jegyzetet a beszélgetés alatt egy jól érthető, logikus tényfeltárássá, valamint egy kezelési segédletté alakította, okok, okozatok, kezelések .... Stb. Ritkán tapasztaltam ilyen odafigyelést és segítő szándékot, valamint mérnökökre jellemző logikus jegyzetelést."

"Nagyon nagy szaktudással rendelkező doktornő,aki pontosan elmagyarázta a bőrbetegség kialakulását,tüneteit,ápolását. Nagyon kedves,mosolygós,segítőkész volt,minden kérdésinkre megkaptuk a szakszerű választ,tanácsokkal látott el."

"A Doktornő igen magas szintű szakmai tudással rendelkezik, nagyon kedves, és minden részletesen elmagyaráz. Teljes mértékben meg voltam elégedve."

„Garaczi doktornőnél második alkalommal voltunk a fiammal, szakmailag, emberileg most is mindenben a maximumot kaptuk. Részletesen elmondott mindent, lehetett kérdezni. Maximálisan elégedett vagyok”

"A doktornő szakmai hozzáértése, a lehetőségek felvázolása, segítőkészsége és a hozzáállása is kifogástalan volt, pozitív élményekkel távoztam."

"Gyorsaság, a doktornő szakértelme, alapos magyarázata a tünetre."

"A Doktornő maximális szakmaisága, kedvessége, türelme, minden kérdésemre adott, közérthető válasza."

Hírek

Tej helyett: a gyermek dietetikus tanácsai

Tej helyett: a gyermek dietetikus tanácsai

Mit adhatunk tej helyett tejallergia esetén, csecsemő- és kisgyermekkorban? A tejallergiát a gyerekek többsége kinövi, ám a sokszor évekig tartó tejmentes diéta sok kérdést felvet a szülőkben. A tejhelyettesítőkkel kapcsolatban segít eligazodni Sarnyai Tünde gyermek dietetikus, a Budai Allergiaközpont szakembere.

További részletek
Allergia vizsgálat vérből – melyik teszt, mit mutat?

Allergia vizsgálat vérből – melyik teszt, mit mutat?

Az allergia vizsgálat vérből bármelyik évszakban elvégezhető. Segítségével pontosan meg lehet állapítani, hogy mi okozza az allergiás tüneteinket. Erre azért van szükség, mert csak így előzhetjük meg a szövődményeket, kerülhetjük el a felesleges gyógyszerszedést és a szükségtelen diétát. A vérből végzett allergia tesztekkel kapcsolatban dr. Balogh Ádám gyermekgyógyász, allergia specialista, a Budai Allergiaközpont orvosa segít eligazodni.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA