Vélemények dr. Holpert Valériáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:40 | Módosítva: 2018.08.09 06:48
Holpert Valéria, vélemények

dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész,

"Vártak minket, a doktornő tisztában volt az elozmenyekkel, nagyon kedves volt velem es a gyermekemmel is. Nem csak az ellátás volt szakszerű, de nagyon gyermekbarát volt a szolgáltatás. A kislányom az utcán mar azt kérte, hogy majd jöjjünk ide vissza...:)"

"Gyorsan kaptam közeli időpontot; ahogy kitöltöttem a jelentkezési lapot a kellemes váróban, azonnal fogadott a Doktornő; figyelemmel végighallgatott a Doktornő, és végig nagyon szimpatikus, segítőkész és informáló volt a jövőt tekintve; kellemes hangulatú a váró, rendelő. "

"A doktornő szivélyes, nagyon alaposan megvizsgált, a felírt gyógyszerek használnak, maximálisan elégedett vagyok."

„Korrekt vizsgálat, udvarias bánásmód, érthetően megfogalmazott diagnózis.”

"A doktornő renkívül kedves, hozzáértő, segítőkész. Hosszú hetek óta zajló betegségből gyógyított ki. Sajnálom, hogy nem hozzá mentem elsőre, hanem egy másik magánklinikára. "

"A doktornő nagyon kedves volt és ügyesen kezelte a kislányom, aki nem félt a vizsgálat alatt."

"Kedves, kellemes személy, minden kérdésre szívesen válaszolt, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, jó tanácsokat adott."

"Egy 14 évvel ezelőtti radikális fülműtét után folyamatos problémám - fülfájás, fülfolyás - voltak, szinte soha sem voltam tünetmentes, havonta jelentem meg , a szakrendeléseken, ami miatt a komfort érzetem a nullával volt egyenlő. 2014. októberében voltam Doktornőnél, ami után mostanáig tünetmentes voltam. Akkor is és most egy fájdalom mentes, nagyon gondos és alapos kezelést kaptam, maximális kedvességgel, empátiával. Rendkívül hálás vagyok Neki!"

"Gyorsan kaptam időpontot a recepción,mikor felhívtam a rendelőt.Kedves, nyugtató szavak a doktornől,ès megfelelő ellátásban részesültem."

 

Hírek

Szemviszketés: allergia tünete is lehet

Szemviszketés: allergia tünete is lehet

Sokak életét keseríti meg az időként jelentkező szemviszketés. De honnan tudhatjuk, hogy a kellemetlen tünetek hátterében a monitor előtti munka, a száraz beltéri levegő, fertőzés vagy épp allergia áll? Dr. Moric Krisztina allergológus, fül-orr-gégész, a Budai Allergiaközpont orvosa segít eligazodni a kérdésben.

További részletek
Poratka allergiás? Ez a vizsgálat megmutatja, ehet-e rákféléket!

Poratka allergiás? Ez a vizsgálat megmutatja, ehet-e rákféléket!

Mi köze a poratkának a rákfélékhez és miért számít, hogy mit eszik a poratka allergiás beteg? Dr. Moric Krisztina allergológus, fül-orr-gégész, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy a molekuláris allergia vizsgálat segít rávilágítani az összefüggésre.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA