Vélemények dr. Holpert Valériáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:40 | Módosítva: 2018.08.09 06:48
Holpert Valéria, vélemények

dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész,

"Vártak minket, a doktornő tisztában volt az elozmenyekkel, nagyon kedves volt velem es a gyermekemmel is. Nem csak az ellátás volt szakszerű, de nagyon gyermekbarát volt a szolgáltatás. A kislányom az utcán mar azt kérte, hogy majd jöjjünk ide vissza...:)"

"Gyorsan kaptam közeli időpontot; ahogy kitöltöttem a jelentkezési lapot a kellemes váróban, azonnal fogadott a Doktornő; figyelemmel végighallgatott a Doktornő, és végig nagyon szimpatikus, segítőkész és informáló volt a jövőt tekintve; kellemes hangulatú a váró, rendelő. "

"A doktornő szivélyes, nagyon alaposan megvizsgált, a felírt gyógyszerek használnak, maximálisan elégedett vagyok."

„Korrekt vizsgálat, udvarias bánásmód, érthetően megfogalmazott diagnózis.”

"A doktornő renkívül kedves, hozzáértő, segítőkész. Hosszú hetek óta zajló betegségből gyógyított ki. Sajnálom, hogy nem hozzá mentem elsőre, hanem egy másik magánklinikára. "

"A doktornő nagyon kedves volt és ügyesen kezelte a kislányom, aki nem félt a vizsgálat alatt."

"Kedves, kellemes személy, minden kérdésre szívesen válaszolt, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, jó tanácsokat adott."

"Egy 14 évvel ezelőtti radikális fülműtét után folyamatos problémám - fülfájás, fülfolyás - voltak, szinte soha sem voltam tünetmentes, havonta jelentem meg , a szakrendeléseken, ami miatt a komfort érzetem a nullával volt egyenlő. 2014. októberében voltam Doktornőnél, ami után mostanáig tünetmentes voltam. Akkor is és most egy fájdalom mentes, nagyon gondos és alapos kezelést kaptam, maximális kedvességgel, empátiával. Rendkívül hálás vagyok Neki!"

"Gyorsan kaptam időpontot a recepción,mikor felhívtam a rendelőt.Kedves, nyugtató szavak a doktornől,ès megfelelő ellátásban részesültem."

 

Hírek

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

A járványhelyzet miatt egyre többen küzdenek a szorongás és a stressz tüneteivel. Dr. Révay Edit a Budai Allergiaközpont életvezetési tanácsadója fontosnak tartja, ha így érzünk, mielőbb kérjünk segítséget. A fel nem dolgozott belső feszültségek a légúti betegségek tüneteit is felerősítik és az immunrendszer működését is gyengítik.

További részletek
Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Aki hajlamos a gyomorégésre tapasztalhatja, hogy a tünetei mostanában erősödnek. Ez tavasszal egyébként is jellemző, de a jelenlegi helyzetben a korábbi napirend felborulása, a stressz, a megváltozott étkezési szokások is okozhatják. Dr. Sárdi Krisztina gasztroenterológus, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy milyen házi praktikákat vethetünk be gyomorégés ellen.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA