Vélemények dr. Holpert Valériáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:40 | Módosítva: 2018.08.09 06:48
Holpert Valéria, vélemények

dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész,

"Vártak minket, a doktornő tisztában volt az elozmenyekkel, nagyon kedves volt velem es a gyermekemmel is. Nem csak az ellátás volt szakszerű, de nagyon gyermekbarát volt a szolgáltatás. A kislányom az utcán mar azt kérte, hogy majd jöjjünk ide vissza...:)"

"Gyorsan kaptam közeli időpontot; ahogy kitöltöttem a jelentkezési lapot a kellemes váróban, azonnal fogadott a Doktornő; figyelemmel végighallgatott a Doktornő, és végig nagyon szimpatikus, segítőkész és informáló volt a jövőt tekintve; kellemes hangulatú a váró, rendelő. "

"A doktornő szivélyes, nagyon alaposan megvizsgált, a felírt gyógyszerek használnak, maximálisan elégedett vagyok."

„Korrekt vizsgálat, udvarias bánásmód, érthetően megfogalmazott diagnózis.”

"A doktornő renkívül kedves, hozzáértő, segítőkész. Hosszú hetek óta zajló betegségből gyógyított ki. Sajnálom, hogy nem hozzá mentem elsőre, hanem egy másik magánklinikára. "

"A doktornő nagyon kedves volt és ügyesen kezelte a kislányom, aki nem félt a vizsgálat alatt."

"Kedves, kellemes személy, minden kérdésre szívesen válaszolt, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, jó tanácsokat adott."

"Egy 14 évvel ezelőtti radikális fülműtét után folyamatos problémám - fülfájás, fülfolyás - voltak, szinte soha sem voltam tünetmentes, havonta jelentem meg , a szakrendeléseken, ami miatt a komfort érzetem a nullával volt egyenlő. 2014. októberében voltam Doktornőnél, ami után mostanáig tünetmentes voltam. Akkor is és most egy fájdalom mentes, nagyon gondos és alapos kezelést kaptam, maximális kedvességgel, empátiával. Rendkívül hálás vagyok Neki!"

"Gyorsan kaptam időpontot a recepción,mikor felhívtam a rendelőt.Kedves, nyugtató szavak a doktornől,ès megfelelő ellátásban részesültem."

 

Hírek

Pollenallergia vagy reflux kínozza?

Pollenallergia vagy reflux kínozza?

A szokatlanul enyhe februári időjárás miatt a pollenszezon már most elkezdődött. Ha reggelente hátsó garatfali csorgást tapasztal, krákogó köhögésre és torokirritációra ébred, könnyen hiheti azt, hogy allergiás panaszokkal küzd. Pedig elképzelhető, hogy valójában néma refluxa van – tudtuk meg dr. Sárdi Krisztinától, az Allergiaközpont belgyógyász, gasztroenterológus szakemberétől, aki azt is elmondta, hogy a célirányos kezeléshez fontos tisztázni a kiváltó okokat.  

További részletek
Súlyos tüneteket okozhat a hidegallergia

Súlyos tüneteket okozhat a hidegallergia

A téli időjárás okozta bőrpanaszok között speciális helyet foglal el a hideg levegő által kiváltott viszkető csalánfoltok, duzzanatok megjelenése, de szakember segítségével mérsékelhetőek az életminőséget is rontó panaszok – tudtuk meg Dr. Garaczi Edinától, az Allergiaközpont bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus orvosától.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a növekvő légúti megbetegedések száma miatt rendelőinkben újra kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!