Vélemények dr. Holpert Valériáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:40 | Módosítva: 2018.08.09 06:48
Holpert Valéria, vélemények

dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész,

"Vártak minket, a doktornő tisztában volt az elozmenyekkel, nagyon kedves volt velem es a gyermekemmel is. Nem csak az ellátás volt szakszerű, de nagyon gyermekbarát volt a szolgáltatás. A kislányom az utcán mar azt kérte, hogy majd jöjjünk ide vissza...:)"

"Gyorsan kaptam közeli időpontot; ahogy kitöltöttem a jelentkezési lapot a kellemes váróban, azonnal fogadott a Doktornő; figyelemmel végighallgatott a Doktornő, és végig nagyon szimpatikus, segítőkész és informáló volt a jövőt tekintve; kellemes hangulatú a váró, rendelő. "

"A doktornő szivélyes, nagyon alaposan megvizsgált, a felírt gyógyszerek használnak, maximálisan elégedett vagyok."

„Korrekt vizsgálat, udvarias bánásmód, érthetően megfogalmazott diagnózis.”

"A doktornő renkívül kedves, hozzáértő, segítőkész. Hosszú hetek óta zajló betegségből gyógyított ki. Sajnálom, hogy nem hozzá mentem elsőre, hanem egy másik magánklinikára. "

"A doktornő nagyon kedves volt és ügyesen kezelte a kislányom, aki nem félt a vizsgálat alatt."

"Kedves, kellemes személy, minden kérdésre szívesen válaszolt, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, jó tanácsokat adott."

"Egy 14 évvel ezelőtti radikális fülműtét után folyamatos problémám - fülfájás, fülfolyás - voltak, szinte soha sem voltam tünetmentes, havonta jelentem meg , a szakrendeléseken, ami miatt a komfort érzetem a nullával volt egyenlő. 2014. októberében voltam Doktornőnél, ami után mostanáig tünetmentes voltam. Akkor is és most egy fájdalom mentes, nagyon gondos és alapos kezelést kaptam, maximális kedvességgel, empátiával. Rendkívül hálás vagyok Neki!"

"Gyorsan kaptam időpontot a recepción,mikor felhívtam a rendelőt.Kedves, nyugtató szavak a doktornől,ès megfelelő ellátásban részesültem."

 

Hírek

Karácsonyig minden péntek Brown Friday!

Karácsonyig minden péntek Brown Friday!

A Prima Medica EgészségHálózat és páciensei ismét a ferencesekkel együtt segítenek a rászorulóknak.

További részletek
Tájékoztató az allergén immunterápiáról

Tájékoztató az allergén immunterápiáról

Az immunterápia tartós megoldás lehet az allergiás tünetek kezelésében. A kezelés eredményességéhez elengedhetetlenül fontos, hogy a beteg az allergiás tüneteket az allergén növények virágzásának időpontjában megfigyelje, majd szakorvossal egyeztetve ősszel, a tünetek enyhülésével megkezdhesse az immunterápiás kezelést.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA