Vélemények dr. Holpert Valériáról

Létrehozva: 2015.11.24 18:40 | Módosítva: 2018.08.09 06:48
Holpert Valéria, vélemények

dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész,

"Vártak minket, a doktornő tisztában volt az elozmenyekkel, nagyon kedves volt velem es a gyermekemmel is. Nem csak az ellátás volt szakszerű, de nagyon gyermekbarát volt a szolgáltatás. A kislányom az utcán mar azt kérte, hogy majd jöjjünk ide vissza...:)"

"Gyorsan kaptam közeli időpontot; ahogy kitöltöttem a jelentkezési lapot a kellemes váróban, azonnal fogadott a Doktornő; figyelemmel végighallgatott a Doktornő, és végig nagyon szimpatikus, segítőkész és informáló volt a jövőt tekintve; kellemes hangulatú a váró, rendelő. "

"A doktornő szivélyes, nagyon alaposan megvizsgált, a felírt gyógyszerek használnak, maximálisan elégedett vagyok."

„Korrekt vizsgálat, udvarias bánásmód, érthetően megfogalmazott diagnózis.”

"A doktornő renkívül kedves, hozzáértő, segítőkész. Hosszú hetek óta zajló betegségből gyógyított ki. Sajnálom, hogy nem hozzá mentem elsőre, hanem egy másik magánklinikára. "

"A doktornő nagyon kedves volt és ügyesen kezelte a kislányom, aki nem félt a vizsgálat alatt."

"Kedves, kellemes személy, minden kérdésre szívesen válaszolt, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, jó tanácsokat adott."

"Egy 14 évvel ezelőtti radikális fülműtét után folyamatos problémám - fülfájás, fülfolyás - voltak, szinte soha sem voltam tünetmentes, havonta jelentem meg , a szakrendeléseken, ami miatt a komfort érzetem a nullával volt egyenlő. 2014. októberében voltam Doktornőnél, ami után mostanáig tünetmentes voltam. Akkor is és most egy fájdalom mentes, nagyon gondos és alapos kezelést kaptam, maximális kedvességgel, empátiával. Rendkívül hálás vagyok Neki!"

"Gyorsan kaptam időpontot a recepción,mikor felhívtam a rendelőt.Kedves, nyugtató szavak a doktornől,ès megfelelő ellátásban részesültem."

 

Hírek

Hisztamin diéta – így működik

Hisztamin diéta – így működik

Az alacsony hisztamintartalmú étrend segíthet azoknak, akik a hisztamintartalmú élelmiszerekre tünetekkel - például tüsszögés, viszketés, hasfájás vagy csalánkiütés - reagálnak. Szabó Lucia, a Budai Allergiaközpont dietetikusa a hisztamin diéta lépéseit ismertette.

További részletek
Mit használjak torokviszketés ellen?

Mit használjak torokviszketés ellen?

Végtelenül bosszantó jelenség, sok allergiás beteg napjait teszi tönkre a torokviszketés. Rendszerint az apránként kortyolt üdítők és elszopogatott cukorkák sem oldják meg a helyzetet. Dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, allergológust, a Budai Allergiaközpont főorvosát arról kérdeztük, hogy mit tehetünk a torokviszketés ellen.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA