Dr. Potecz Györgyiről mondták

Létrehozva: 2016.04.29 10:39 |
Potecz Györgyi, vélemények

dr. Potecz Györgyi
tüdőgyógyász, allergologus és klinikai immunologus

"Dr. Potecz Györgyi doktornőnél voltam asztma-vizsgálaton. A doktornő szakmailag rendkívül profi és emberileg nagyon kedves volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

"Szokás szerint minőségi szolgáltatást kaptam minden területen a doktornőtől. Még egyszer szeretném hálásan megköszönni neki mindazt, amit értem tesz, és ahogyan teszi!!! Örülök, hogy egy olyan magánorvoshoz járhatok, aki emberséges és előbbre való számára a páciense mint más dolgok!"

"A doktornő pontosan kezdte a rendelést, nem voltam megvárakoztatva. A konzultáció folyamán a doktornő alaposan még egyszer megkérdezte amit fontosnak érzett, mindent teljes körűen, érthetően elmondott, a leendő gyógyszereimből volt nála készleten, ezek használatát alaposan áttanulmányoztuk együtt, illetve tájékoztatott minden fontos tudnivalóról a kezelés kapcsán. A fentiek mellett a doktornő kedves, udvarias, képes nagyon kellemes légkört teremteni a rendelőjében, ami a pácienst megnyugtatja."

"Minden szempontból elégedett vagyok a szolgáltatással. Tökéletes körülmények, kellemes légkör. Egészségügyi ellátásban rég nem volt ilyen színvonalas "ügyfél élményben" részem. Köszönöm!"

"Világosan elmondta az immunterápia menetét, a lehetséges előnyöket-hátrányokat. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Kedves, udvarias, hatékony, nem húzta az időt, de semmi fontos dolog nem maradt ki."

"Tökéletesen elégedett voltam az udvarias, gyors ügyintézéssel, a doktornő kedvességével, szakértelmével, türelmével, és azzal is, hogy úgy éreztem, igenis fontos a gondom. Részletesen megkérdezett mindenről, látszott, hogy érdekelte az ügyem, nagyon alapos, körültekintő."

"A Doktornő szívélyes és kedves volt. A vizsgálat során alapos volt és szívesen válaszolt a kérdéseimre. Volt rám ideje :)"

"Türelmével, hozzáállásával nagyon elégedett voltam."

"Figyelmes, segítőkész, teljes körű tájékoztatást kaptam minden kérdésemről."

"Meg voltam elégedve az egész vizittel, az allergiámat a teljes egészségi állapotommal egy rendszerben kezelve éreztem, minden feltett kérdésemre kielégítő választ kaptam; a doktornő kedves, segítőkész hozzáállása különösen szimpatikus volt."

"Nagyon tetszett, hogy valódi figyelemmel hallgatta meg a problémámat, sokat kérdezett, kíváncsi volt a részletekre is."

"A doktornő mindig maximális figyelemmel és hozzáértéssel fordul felém, minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban részletes magyarázatot ad, általam hónapokkal korábban adott információkra is emlékszik, rákérdez. A betegségemet más betegségekkel összefüggésben is vizsgálja, az időbeli változtásokat is figyelemmel kíséri. Türelmes és empatikus. 20 éve járok tüdőgondozóba, sok orvosnál megfordulutam, soha nem tapasztaltam ilyen kiváló ellátást. Minden szempontból teljesen elégedett vagyok, ajánlottam már másoknak, és a jövőben is meg fogom tenni."

Hírek

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

Mentális immunerősítés légúti betegek részére

A járványhelyzet miatt egyre többen küzdenek a szorongás és a stressz tüneteivel. Dr. Révay Edit a Budai Allergiaközpont életvezetési tanácsadója fontosnak tartja, ha így érzünk, mielőbb kérjünk segítséget. A fel nem dolgozott belső feszültségek a légúti betegségek tüneteit is felerősítik és az immunrendszer működését is gyengítik.

További részletek
Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Otthoni praktikák gyomorégés ellen

Aki hajlamos a gyomorégésre tapasztalhatja, hogy a tünetei mostanában erősödnek. Ez tavasszal egyébként is jellemző, de a jelenlegi helyzetben a korábbi napirend felborulása, a stressz, a megváltozott étkezési szokások is okozhatják. Dr. Sárdi Krisztina gasztroenterológus, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy milyen házi praktikákat vethetünk be gyomorégés ellen.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA