Elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

Elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

allergiakozpont.hu Módosítva: 2017.11.17
Örömmel tudatjuk, hogy a Prima Medica Egészségközpontok szakrendelőinek sorában elindítottuk legújabb központjainkat: Fájdalomközpont; Nőgyógyászati Központ

Örömmel tudatjuk, hogy a Prima Medica Egészségközpontok szakrendelőinek sorában elindítottuk legújabb központjainkat.

Ismerje meg az új központjaink kiemelt specialistáit!

Fájdalomközpont

Új központunk a legkülönfélébb fájdalmak aktív kezelésére helyezi a hangsúlyt. Mozgásszervi, fejfájásos, sérüléses és egyéb eredetű fájdalmak kezelésében elismert szakértőkkel.  www.fajdalomkozpont.hu

 

Kiemelt szakértőnk: dr. Váradi Éva - reumatológus-fizioterapeuta
Kiemelt szakterülete az aktív fájdalomcsillapítás: "Egy alapvetően konzervatívnak tartott szakmán belül nem elsősorban a "még egy tablettával több" híve vagyok, hanem próbálom az adott fájdalmat több oldalról megközelíteni, kezelni, tudatában annak, hogy a fájdalmak mögött sokszor bonyolult problémák állnak." 
További részletek
 

Nőgyógyászati központ

Központunk a női egészség dedikált szakértő magánrendelője, neves orvosokkal. Az általános nőgyógyászattól a terhesgondozáson át a preventív szűrésekig. Központunk gyermeknőgyógyászattal szolgálja a fiatal női korosztály egészségét. A Prima Medica Egészségközpontoknak köszönhetően a teherbeesést gátló betegségek, valamint a veszélyeztetett terhességi faktorok kezelése is biztosított társszakmák által (endokrinológia, vérzékenység, trombózis, stb.)  www.nogyogyaszatikozpont.hu

 


Kiemelt szakértőnk: dr. Turi Zsuzsanna - szülész-nőgyógyász, diabetológus

Kiemelt szakterülete a problémás terhességek gondozása: terhesség véralvadási zavarral, cukorbetegséggel, magasvérnyomással, hormonális problémákkal, autoimmun betegséggel.
További részletek

 

 

Kiemelt szakértőnk: Barcza Zsuzsanna - dietetikus
Elhízás, vérnyomásproblémák, diabétesz, stressz okozta egészségproblémák és endokrinológiai betegségek gyógyítását támogató étrendek, egyéni diéták kialakítása PCO szindróma (PCOS), pajzsmirigybetegségek, hormonális elváltozások.
További részletek

 

 

 


 

Hírek

Születésünk módja is befolyásolja, hogy allergiások leszünk-e életünk során

Születésünk módja is befolyásolja, hogy allergiások leszünk-e életünk során

Az elmúlt húsz évben nagyjából 15 százalékkal emelkedett az allergiás megbetegedések száma, és 2050-re a lakosság fele érintett lehet valamilyen allergiás reakcióval vagy megbetegedéssel. Dr. Balogh Ádám, az Allergiaközpont csecsemő- és gyermekgyógyász, allergológus és klinikai immunológus szakembere arra hívja fel a figyelmet, hogy az anyatejes táplálás kiemelt jelentőségű az allergiás megbetegedések kialakulásának megelőzésében.  

További részletek
Egyre nagyobb az érdeklődés az ételallergiák iránt az online térben is

Egyre nagyobb az érdeklődés az ételallergiák iránt az online térben is

Az utóbbi években jelentősen megnőtt azok száma, akiknél valamilyen panaszt okoz bizonyos ételek fogyasztása. Dr. Sárdi Krisztina, az Allergiaközpont belgyógyász, gasztroenterológus orvosa szerint a betegek szívesen támaszkodnak az interneten elérhető információkra, de a diagnózis megállapításához elengedhetetlen az orvossal történő konzultáció.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK