244-es nanotechnológiás allergia teszt
244-es nanotechnológiás allergia teszt

 

244 –es Nanotechnológiás allergiateszt

Magyarországon a Budai AllergiaKözpontaban egyedülllállóan elérhető  új szolgáltatása a XXI.század legmodernebb eljárása a 244-es nanotechnológiás allergiateszt, amely kevés mintavételből, egy vérvételből ad választ eddigi tisztázatlan tünetekre. 

A nanotechnológiás allergia teszt összesen 244 allergént tud egyszerre megvizsgálni, melynek köszönhetően meghatározható, hogy melyik allergén, mely komponense vált ki allergiás reakciót, ezáltal olyan adatokhoz és pontos diagnózishoz jut a páciens, amelyet egy hagyományos allergia vizsgálat során nem kaphat meg, ezáltal nem kap megfelelő kezelést, megoldást allergiás tüneteinek megszűntetésére.   

Az egyszerűen és gyorsan elvégezhető teszt kevés vérvételi mennyiséget igényel és ad választ  244 anyagra, ezáltal kisgyermekek részére is elvégezhető a 244-es nanotechnológiás allergiateszt .

244-es allergiateszt

 

A legmodernebb eljárás

A 244-es nanotechnológiás allergiateszt a legmodernebb eljárással vizsgál, tápláléklallergiát, pollenallergiát, táplálék és pollen allergia molekuláris komponenseit, kereszt allergiákat.
A vizsgálat amellett, hogy teljes képet ad jelenlegi állapotáról, biztonságot nyújt, hiszen egyes allergizáló hatású ételek eltérő súlyosságú tünetet okoznak, azonban a 244-es nanotechnológiás allergiateszt igénybevételével megállapítható, hogy pontosan mely összetevők okoznak allergiás tüneteket. A teszt elvégzésével kimutatható, hogy mely allergénre milyen kockázatú csoportba tartozik és milyen reakció várható.

A teszt által azok a páciensek is választ kapnak kérdéseikre, akik tapasztaltak allergiás tüneteket, de az eddigi vizsgálatok nem jártak eredményesen.

A legmodernebb eljárás egy vérvételből 244 vizsgálatot végez kevés mintából (4 ml) , amely különösen fontos a kisgyermekek vizsgálata során.

Amennyiben életveszélyes vagy súlyos anafilaxiás rohamon átesett, 6 hét elteltével érdemes megcsináltatni az allergiatesztet, mert a súlyos anafilaxia kimeritheti az iimunrendszert és nem lesz a teszt megbízható! (EAACI ajánlás!)

A 244-es nanotechnológiás allergiateszttel egy vizsgálattal Ön választ kap

  • eddigi sikertelen tesztjeire
  • keresztallergiára
  • táplálékallergiára
  • mogyoróallergiára
  • komplex allergiára
  • összetett pollenallergiára
  • méh és darázsallergiára

A 244-es nanotechnológiás allergiatesztet Magyarországon egyedülállóan a Budai AllergiaKözpont végzi, amelynek segítségével kialakítható a szükséges terápia, nyugodt és tünetmentes életvitel.

Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a rövid szakorvosi vélemény nem helyettesíti a kontroll orvosi vizetet, ezért minden esetben szükséseges a megkapott eredménnyel szakorvoshoz forduni!

 

Bejelentkezés 244 - es Nanotechnológiás allergiatesztre