244-es nanotechnológiás allergia teszt
244-es nanotechnológiás allergia teszt

 

244 –es Nanotechnológiás allergia teszt

Magyarországon a Budai AllergiaKözpontaban egyedülllállóan elérhető  új szolgáltatása a XXI.század legmodernebb eljárása a 244-es nanotechnológiás allergia teszt, amely kevés mintavételből, egy szúrásból ad választ eddigi tisztázatlan tünetekre. 

A nanotechnológiás allergia teszt összesen 244 allergént tud egyszerre megvizsgálni, melynek köszönhetően meghatározható, hogy melyik allergén, mely komponense vált ki allergiás reakciót, ezáltal olyan adatokhoz és pontos diagnózishoz jut a páciens, amelyet egy hagyományos allergia vizsgálat során nem kaphat meg, ezáltal nem kap megfelelő kezelést, megoldást allergiás tüneteinek megszűntetésére.   

Az egyszerűen és gyorsan elvégezhető teszt kevés vérvételi mennyiséget igényel és ad választ  244 anyagra, ezáltal kisgyermekek részére is elvégezhető a 244-es nanotechnológiás allergia teszt .

A legmodernebb eljárás

Az ételallergiában szenvedő betegek számára a 244 – es nanotechnológiás allergia teszt amellett, hogy teljes körű képet ad jelenlegi állapotáról, biztonságot nyújt. Egyes allergizáló hatású ételek eltérő súlyosságú tüneteket okoznak, azonban a 244-es nanotechnológiás allergia teszt segítségével megállapítható, hogy pontosan mely összetevők okoznak allergiás tüneteteket, milyen kockázatú csoportba tartozik és milyen reakció várható.  A teszt által azok a páciensek is választ kapnak kérdéseikre, akik tapasztaltak allergiás tüneteket, de az eddigi vizsgálatok nem jártak eredményesen.

A legmodernebb eljárás egyetlen kis szúrásból 244 vizsgálatot végez kevés mintából, amely külnösen fontos a kisgyermekek vizsgálata során.
 

A 244-es nanotechnológiás allergia teszttel egy vizsgálattal Ön választ kap

  • eddigi sikertelen tesztjeire
  • keresztallergiára
  • komplex allergiára
  • összetett pollenallergiára
  • méh és darázsallergiára

A 244-es nanotechnológiás allergia tesztet Magyarországon egyedülállóan a Budai AllergiaKözpont végzi, amelynek segítségével kialakítható a szükséges terápia, nyugodt és tünetmentes életvitel.

 

 

Bejelentkezés 244 - es nanotechnológiás allergia tesztre