244-es nanotechnológiás allergia teszt
Munkatársak

Vissza az előző oldalra

Dr. Potecz Györgyi

tüdőgyógyász, allergologus és klinikai immunologus

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

 

Dr. Potecz Györgyiről mondták pácienseink:

"Minden szempontból elégedett vagyok a szolgáltatással. Tökéletes körülmények, kellemes légkör. Egészségügyi ellátásban rég nem volt ilyen színvonalas "ügyfél élményben" részem. Köszönöm!"

"Figyelmes, segítőkész, teljes körű tájékoztatást kaptam minden kérdésemről."

"A doktornő mindig maximális figyelemmel és hozzáértéssel fordul felém, minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban részletes magyarázatot ad, általam hónapokkal korábban adott információkra is emlékszik, rákérdez. A betegségemet más betegségekkel összefüggésben is vizsgálja, az időbeli változtásokat is figyelemmel kíséri. Türelmes és empatikus. 20 éve járok tüdőgondozóba, sok orvosnál megfordulutam, soha nem tapasztaltam ilyen kiváló ellátást. Minden szempontból teljesen elégedett vagyok, ajánlottam már másoknak, és a jövőben is meg fogom tenni."

További vélemények>>

 

Dr. Potecz Györgyi főorvos

tüdgyógyász, allergologus-és klinikai immunologus, bronchologus

 

Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi  diplomát 1988-ban.

Tüdőgyógyász szakorvosi képesítést 1993-ban szereztem,

Bronchologiai jártasságom 1992 óta van,

Allergologia és Klinikai Immunologia szakvizsgát 2002-ben szereztem.

1988 óta folyamatosan fekvő-és járóbeteg ellátásban is dolgozom, mindhárom területen (tüdőgyógyászat, allergologia, bronchologia).

Fekvőbeteg ellátásban az általános tüdőgyógyászattal foglalkozom, beleértve a  tüdődaganatos betegek diagnosztikáját és kezelését .

Járóbeteg ellátásban elsősorban a légúti allergologiai profil felé tolódik ténykedésem , ezen belül  asthma bronchiale, allergiás szénanátha diagnosztikájával és kezelésével,  de természetesen egyéb általános tüdőgyógyászati betegségekkel is  ( krónikus köhögés, tüdőgyulladás, COPD-s betegek kezelésével, gondozásával, dohányzásról történő leszoktatás, stb)

A Budai Allergiaközpontban 2007 óta rendelek hetente 1 alkalommal.

Fontosnak tartom, hogy a beteg, akivel foglalkozom, tisztában legyen a vizsgálatok és kezelések lényegével, a beteget partnernek tekintve . Az őszinte megbeszélés sok mindenen átsegít, kiküszöböli a bizalomvesztést.

Dr. Potecz Györgyi rendelésén csak felnőtt betegeket kezel!