244-es nanotechnológiás allergia teszt
Munkatársak

Vissza az előző oldalra

Dr. Smajda Zsuzsanna

allergológus és klinikai immunológus tüdőgyógyász

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Vélemények dr. Smajda Zsuzsannáról

"Kedves, őszinte, szimpatikus doktornő. Strukturáltan halad, de azért hagy szóhoz jutni. Segítőkész, humoros, teljesen rendben van. "

"Nagyon gyorsan, pontosan a megbeszélt időben tudtam bejutni a doktornőhöz. Szakértelme kiváló. Kedves, türelmes, mosolygós és mégis erélyes. Tökéletesen felvázolta a problémámat és megoldást is javasolt. A recepción dolgozó hölgyek is készségesek, türelmesek, mosolygósak voltak. :)

További véleményeket itt olvashat >>

1985-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten.

Még abban az évben a Tétényi úti Kórház /mai Szent Imre Kh/ Tüdőosztályára kerültem, ahol 18 évig dolgoztam. Ezen az osztályon asztmás, COPD-s, tüdődaganatos, tüdőembóliás,köhögős,tüdőgyulladásban szenvedő betegeket kezeltünk elsősorban, illetve ezen betegségek kivizsgálása is folyt. Ambulancián légúti allergiás és asztmás betegekkel foglalkoztam, hyposensibilizaló kezeléseket folytattunk.

2004.jan-óta dolgozom a Budai Irgalmasrendi Kórház Allergológiai és Klinikai Immunológiai Osztályán. Itt az Osztályon és az Ambulancián a légúti betegségek mellett ételallergia, angioneurotikus oedema kivizsgálásával, allerg. ill. allergiásnak vélt bőrtünetek és autoimmun betegségek /SLE, Sjögren, PSS, DM, Raynaud syndr./ kivizsgálásával és kezelésével foglalkozom.

Rendszeresen részt veszek gyógyszervizsgálatokban is a fenti betegségek tárgykörében. Tagja vagyok a Magyar Tüdőgyógyász Társaságnak és a Magyar Allergológai és Klinikai Immunológiai Társaságnak. 2005-óta dolgozom a Budai Allergiaközpontban is, heti 1 alkalommal. Itt is a fenti betegségek kivizsgálását, kezelését, gondozását végzem.

Csak felnőtt betegeket kezelek, gyerekeket nem!