komplex táplálékallergiák, intoleranciák
gluténérzékenység
hisztamin érzékenység
reflux
Sibo
Rendelés típusa:
Online bejelentkezés az OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként, majd ugyanebben az intézményben szereztem második diplomám Táplálkozástudományi Mesterképzés szakon.
Szakmai tapasztalat:
Specialitás: komplex táplálékallergiák, cöliákia, ételérzékenység kezelése, inzulinrezisztencia, PCO
A garantáltan gluténmentes zab értékes hatóanyagairól a gluténérzékenyeknek sem kell lemondaniuk. A zab fogyasztására vonatkozó pontos szakmai ajánlásokat Varga Dóra, a Budai Allergiaközpont dietetikusa foglalja össze.
További véleményekTeljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon kedves, segítőkész és együttműködő volt az orvosnő. Az ügyfelet készséggel kiszolgálták, külön kiemelkedő az előzetes időpont egyeztetés.
Korábban a tejfehérje-allergia diagnózisa egyet jelentett a szigorú tejmentes étrenddel. Ma már azonban könnyen elképzelhető, hogy bizonyos vizsgálatok elvégzése után, szakorvosi javaslatra – például hőkezelt formában – az allergiás beteg is bátran beillesztheti étrendjébe a tejet tartalmazó fogásokat. Hogy ez miként lehetséges, és milyen vizsgálat visz közelebb a tejfehérje-allergiánk pontosabb megértéséhez, arról Dr. Hidvégi Editet, az Allergiaközpont gasztroenterológusát kérdeztük, aki közel 30 éve foglalkozik ételallergiás gyermekekkel és felnőttekkel.