autoimmun-eredetű betegségek
Raynaud szindróma
kapillármikroszkópos vizsgálat
kizárólag felnőtt ellátás (18 éves kor felett)
Vélemények dr. Kádár Jánosról>>>
Rendelés típusa:
Szakterületek: belgyógyász és immunológus
Dr. Kádár János a diplomáját 1980-ban, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Az alábbi szakterületeken rendelkezik szakvizsgával:
belgyógyászat,
immunológia
fertőző betegségek
Az orvosegyetemen végzett, közel két évtizedes munka mellett az Országos Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben és az Egyesült Államokban is dolgozott. Jelenleg a Szent László Kórház egyik belgyógyászati osztályának főorvosa.
A Budai Allergiaközpontban folytatott rendelésein elsősorban immunológiai kórképek vizsgálatával és kezelésével foglalkozik.
elhúzódó fertőzések, góckeresés,
változó/bizonytalan ízületi fájdalom, derékfájás,
foltos hajhullás,
autoimmun betegségek,
száraz szem, Sjögren-szindróma,
ismeretlen eredetű láz,
gyulladásos állapotok immunológiai háttere.
Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
Magyar Reprodukciós Immunológiai Társaság
Magyar Immunológiai Társaság
Magyar Belgyógyász Társaság
Magyar Nephrológiai Társaság
Magyar Infektológiai Társaság
Dr. Kádár János a magánrendelésén csak felnőtt betegeket fogad.
Ha önnek légúti allergiája van, és emellett kapar a torka, égő, bizsergető, viszkető érzése jelentkezik bizonyos ételek elfogyasztásakor, akkor célszerű kizárni a keresztallergiák lehetőségét! A hagyományos allergia tesztek azonban ilyen esetekben nem mindig kellően informatívak. Egy merőben új, korszerű allergiavizsgálat azonban segíthet meghatározni, hogy mi okozza a tüneteket.
A gyermekkori ételallergia jól kezelhető és az allergének mellőzésével a tünetektől sem kell tartani. Mégis felvetődhet a kérdés, hogy meddig szükséges a szigorúbb étrendi szabályokat betartani, és milyen gyakran kell ellenőrizni az allergia meglétét. Dr. Hidvégi Edit, az Allergiaközpont gasztroeneterológus szakembere válaszolt a kérdésekre.
Az ételallergia igen változatos tüneteket okozhat, akár már egy minimális mennyiségű allergént tartalmazó étel vagy ital elfogyasztását követően is. Dr. Hidvégi Edit, az Allergiaközpont gyermek- és felnőtt gasztroenterológus, tüdőgyógyász szakembere arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy a reakciók súlyossága számos tényezőtől függ, és az enyhébb tünetek sem jelentenek garanciát arra, hogy a későbbiekben nem alakulhat ki súlyosabb reakció is.