a

Orvos válaszol

Tisztelt doktor Nő/Úr!
Tegnap este véletlenül megittam egy pohár tömény hipót. Az éjszakától nagyon rosszul lettem-fájt a fejem,égett az egész tápcsatornám,a gyomrom nagyon és szúrt a mellkasom alsó része,olyan érzés volt,mintha valami beszorult volna és nem akarna kijönni,alig kaptam levegőt,ma is fájt mind az evés és az ivás is.
Ön szerint ez mennyire veszélyes,mit kéne tennem? Várható még komoly késői/lappangó tünet?

Budaházi Kata
Budaházi Kata
Tisztelt Kérdező,
A lehető leghamarabb forduljon orvoshoz.
Üdvözlettel:
Budaházi Kata

Hírek

Nyírfapollen allergiás? Decemberben kezdődik az allergén immunterápia!

Nyírfapollen allergiás? Decemberben kezdődik az allergén immunterápia!

Nyírfapollen allergiásként decemberben még aligha gondol a tavaszi pollenszezonra. Ha azonban tartósan megszabadulna allergiás tüneteitől, az ünnepi készülődés mellett bizony az allergia kezelésére is érdemes időt szánnia. Az allergén immunterápiát ugyanis még ebben a hónapban el kell kezdeni. A kezelésről dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, allergológus, a Budai Allergiaközpont főorvosa nyilatkozott.

További részletek
A tartós orrdugulás poratka allergiát is jelezhet

A tartós orrdugulás poratka allergiát is jelezhet

A téli időszakban elhúzódó orrdugulás kapcsán fontos a fül-orr-gégészeti kivizsgálás. A kezeletlen panasz ugyanis tartós orrmelléküreg-gyulladáshoz vagy akár orrpolip kialakulásához is vezethet. Dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, allergológus, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy a tartós orrdugulás hátterében poratka allergia is állhat.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!