Dr. Dózsa Izabelláról mondták

Létrehozva: 2016.11.23 10:52 |
dr. Dózsa Izabella
tüdőgyógyász,
allergológus

" A Doktornő maximálisan segítőkész volt, barátságos és empatikus odafordulást tanusított irányomban. Én, mint ember voltam a középpontban. Egyáltalán nem sietett, a 30 percet ténylegesen rám fordította, sőt! Kikérdezett, de emellett alaposan átvizsgálta a korábbi eredményeimet, szakorvosi véleményeket."

"A Doktornőt dunakeszi praxisából régebbről is ismerem, ez alapján is és a mostani vizit alapján is teljes bizalmam az övé. A vizit pontosan kezdődött-végződött, jó hangulatban zajlott, a Doktornő végig teljesen rám hangolódott és részletesen, világosan, megnyugtatóan, bátorítóan és kedvesen tájékoztatott minden lehetőségről, beleértve az én választási lehetőségeimet is. A vizitről megnyugodva, a tájékozottság érzésével és azzal a meggyőződéssel távoztam, hogy jól választottam, amikor Hozzá jelentkeztem be. Hálás köszönet Neki!"

"Szerintem a legfontosabb, hogy a kezelés során a bizalmi és szimpátiai kapcsolat létrejöjjön- ez az első pillanattól tökéletesen rendben volt"

"Maximalisan meg voltam elegedve a doktornő munkajaval, mind szakmailag, mind emberileg. Állapotomról teljes körű tájekoztatás kaptam, mindezt rendkivül kedves, megertő hangnemben, kerdeseimre kimerítően es megnyugtatóan valaszolt. A doktornő holisztikus látásmódja, a "beteghez" es a gyogyitashoz való hozzaallasa teljesen lenyugozott. A kesobbiekben is ot fogom keresni tüdőgyógyászati, vagy akar egyéb jellegű orvosi problémáimmal. Olyan orvosra talaltam, akit krónikus betegsegek eseten teljes bizalommal fogok hosszú távra is kezelő orvosomnak választani. Az 5 pontos skalan a doktornő munkáját 10-esre értékelném. "

"Az orvosnő magas szintű szakmai hozzáértése, türelme, következetessége, kedvessége, a helyes diagnózis és a kezelési mód megállapítása."

"A Doktornő nagyon kedves és alapos. A problémát nem "önmagában", hanem más problémákkal összefüggésében vizsgálja. Minden lehetséges kiváltó oknak utánajár, ill. kizár. A probléma kezelésében figyelembe veszi korábbi - akár 20-30 évvel azelőtti - betegségek lehetséges következményeit is. A betegséget a beteg számára érthetően elmagyarázza, továbbá azt is, hogy a kiváltó okokat miért vizsgálja, azok miket okozhatnak."

"Mèly sokrètegű információnyújtás, tanács adása. Korrekt beszèlgetès megfelelő időt szánva rám, mint páciensre."

"Nagyon felkészült, nemcsak a saját szűk szakterületét ismerő szakember. Figyelmesen hallgatta meg a panaszomat, és a másoknál tapasztaltnál többféle, adott esetben merőben eltérő, de jónak tűnő gyógymódokat ajánlott. Emellett kedves és empatikus módon kezelt, mint pácienst. Egyetlen picurka hiányosság: kicsit halkan beszél, így nagyon kell fülelni, hogy mindent megértsen a páciens. De ez igazán jelentéktelen dolog az előbbiek mellett. "

"Nagyon igazi, nagyon odafigyelő, nagyon emberi és egyben profi orvosi beszélgetés volt. Köszönöm!"

"Alaposan elmagyarázott mindent, kèrdèseimre türelemmel, számomra èrthető módon válaszolt."

Hírek

Allergia ellen természetesen – 5 tanács az allergológustól

Allergia ellen természetesen – 5 tanács az allergológustól

Természetes gyógymódokkal kiegészíthetjük a hagyományos allergiakezelést. Dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, allergológus, a Budai Allergiaközpont főorvosa elmondta, mire figyeljünk ezzel kapcsolatban, és hogyan védekezhetünk allergia ellen természetesen.

További részletek
Reflux: köhögés is jelezheti

Reflux: köhögés is jelezheti

A jellegzetes égő érzés a mellkasban gyomorégésre figyelmeztet, ám ha a reflux köhögést okoz, akár egyéb tünet nélkül is, már nehezebb felismerni. Dr. Sárdi Krisztina gasztroenterológus, a Budai Allergiaközpont orvosa elmondta, hogy milyen összefüggés lehet a légúti tünetek és a reflux között.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA